Palvelut

TYÖTERVEYS – HYVINVOIVA JA TERVE TYÖYHTEISÖ NÄKYY TULOKSESSA

Coronaria Työterveys panostaa ennakoivaan työterveyshuoltoon. mme siis hoida vain sairauksia, vaan ylläpidämme yrityksesi työntekijöiden työkykyä ja terveyttä. Tämä lisää työyhteisön terveyttä, vähentää sairauspoissaoloja ja lisää työhyvinvointia. Meiltä saat yrityksellesi toiveittesi mukaiset palvelut, kohtuullisen ja ennakoitavan hintatason sekä ajantasaisen raportoinnin.

Ennakoivaa työterveyshuoltoa

Ennakoiva työterveyshuolto tarkoittaa sitä, että emme hoida vain sairauksia, vaan ylläpidämme asiakasyritystemme työntekijöiden työkykyä ja terveyttä. Haluamme puuttua ajoissa esimerkiksi yli kahden viikon sairauslomiin, jolloin voimme estää uhkaavaa työkyvyttömyyttä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan työeläkeyhtiöiden palveluja ja tukia.

Toiveidenne mukaiset palvelut

Meillä voit valita yrityksellesi sen tarpeita vastaavan palvelupaketin. Lakisääteisesti työterveyshuollon minimiin kuuluvat mm. työpaikan terveysvaarojen selvittäminen työpaikkaselvityksen avulla sekä työntekijöiden terveystarkastustarpeiden arvioiti, lakisääteisten terveystarkastusten tekeminen sekä työperäisiin sairauksiin liittyvät selvitykset ja tutkimukset.

Palveluiden laajuus sovitaan asiakasyrityksen ja Coronaria Työterveyden kesken niin, että se on asiakasyritykselle juuri sopiva. Lakisääteisesti työterveyshuollon minimiin kuuluvat mm. työntekijöiden terveystarkastus, työpaikan terveysvaarojen selvittäminen työpaikkaselvityksen avulla sekä työperäisiin sairauksiin liittyvät selvitykset ja tutkimukset.

Haluamme puuttua ajoissa esimerkiksi yli kahden viikon sairauslomiin, jolloin estämme uhkaavaa työkyvyttömyyttä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan työeläkeyhtiöiden palveluja ja tukia, esimerkiksi personal trainer -palveluja.

Kela korvaa työnantajalle 50–60% työterveyshuollon kustannuksista, vuosittain vahvistettavien korvauskattojen mukaan. Loput kustannukset ovat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Coronaria Työterveys neuvoo asiakasyrityksiä korvausten hakemisessa Kelalta.

Työterveyshuoltoa voi laajentaa kattamaan myös työntekijöiden muuta terveyden- tai sairaanhoitoa, asiakasyrityksen toiveiden ja resurssien mukaan.

Kohtuulliset ja ennakoitavat kustannukset ilman yllätyksiä

Ennen työterveyshuoltosopimuksen tekemistä tutustumme asiakasyrityksen aikaisempaan työterveyshuoltokäytäntöön ja sen kustannuksiin. Sen jälkeen laadimme juuri sopivan tarjouksen palveluiden tuottamisesta Coronaria Työterveydessä. Palveluhinnastomme muodostuu kiinteästä kuukausimaksusta sekä kertaalleen veloitettavasta aloitusmaksusta. Siten asiakasyrityksen on mahdollista arvioida tarkasti vuotuiset työterveyshuollon kustannukset.

Voimme myös sopia ennakkoon, millä tasolla työterveyshuollon kustannus voi maksimissaan olla, ja mitä palveluja sillä saa. Näin työterveyshuollon kustannukset eivät missään vaiheessa aiheuta yllätyksiä asiakasyritykselle.

Aina ajantasainen raportointi

Otamme vastuullemme yrityksesi kokonaisen työterveyshuollon ja tuotamme sinulle ajantasaiset raportit työterveyshuoltopalvelujen määrästä ja laadusta.

Raportointi sisältää mm. työterveyshuollon kustannukset, työterveyshuollosta kirjoitetut sairauslomat ja asiakastyytyväisyyden. Toteutamme myös raporttien analysoinnin teille valmiiksi.